//Rawwwwrr
tumblr oh tumblr !

Friday, 23 March 2012 @ 11:29:00 am | 0 Comment [s]

Assalamualaikum reader,

hee,actually aku saje je wat post mcm ne..bosan tp pada mase yg same excited sbb nak balek umah daa..maklumlah finak exam dah abis..hee..so smtara nak tggu parent aku smpai,aku pon curi la mase skit melayan blog ne..include skali fb,twitter,tumblr..haaa..juz nak ckp aku dah mula jatoh cita ngan tumblr..haha..tumblr nr mcm luahan prasaan aku tp xla mcm blog ne kene taip panjang2,,juz tumblr ade ayt best2..syok woo..haha..ape la aku ne excited lebih lak..org len pon ade xkesah pon..hehehe...ok aku excited skali skale la beb xkaco korg pon..kalo korg menyampah bleh close je tab neh..xyah bace okey..:D

ne tumblr aku : http://puterifieza.tumblr.com/



REWIND ME THE PAST | MY SWEET FUTURE
The Disclaimer

Hey,Miss Puteri in the house!! Assalamualaikum!awak2 semua dah lawat kan meyh lah follow . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Jangan Menyombong tegur tau Thanks Visit


Navigations!

Diary About Stuff Site

Let's Talk!


My Sweet Follower

The Heartbeat


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Mrs.Luhan
Re-Edited : Cik Fieza

Best View at GOOGLE CHROME!