//Rawwwwrr
awak,saya dan mereka :)

Tuesday, 30 April 2013 @ 2:34:00 am | 0 Comment [s]

Assalamualaikum..

hye yu'oll smue,kali neh datin wannabe punye entry nak cite psl dato' lah..hehe *okey ini mmg gedik kuasa semester sudah..geli tekak pulak even aku yg taip skali pon..haha,ahh kesah ?

okey my Dato' yg ku syg uh *name asenye korg2 yg kenal die pon da taw sape..haha,yg mne xtaw tu cukup la kalo korg taw yg die tu Dato' haha :p

dulu,time mule2 kenal Dato',aku suke kaco die..haha,especially dlm fb..jahat kan aku?kan,kan?

ala,dah kantoi name Dato'..huhu

aku suke buli die..haha..walopon aku xbrape kenal die sgt..sampai la one day BFF aku yg F6 dlu bgtaw die ade kawan n ciri2 yg dorg citer uh sebijik mcm smue yg ade kt Dato' uh okey..nak dijadikan kn cerite aku suke kwn ngan die even dulu trustly die bkn taste aku..huhu..

ye la,aku mengaku dulu aku high taste,memilih dan akhirnya aku terpilih..hehe,terpilih kenal ngan Dato' neh..die neh dlm kategori org yg byk cakap la..aku lak pendiam,kene ke?hehhe :p
dulu taste aku mcm neh..ahha.. :D

sampai la 1 ari uh ade bdk f6 kwn dorg jgk tetibe mintak couple ngan aku dlm awal 2012 gitu..haha aku pggil boy yg kaco aku uh mamat psyhco..mmg aku tolak lah..haha..sbb waktu tu aku ade bf dah..ekekeke..dgn perangai cam gitu sape xterkejut?

then,d'pendekkan cerite..si Dato' neh kene kan aku..die slalu ngate  aku ngan mamat psycho uh..dlm gaduh2..kitaowg jd rapat..hehe..walopon xkenal (xpenah jumpe)..sampai lah detik2 aku tersekse ngan EX aku,sedey woo..entah mcm mne aku boleh citer mslh aku kt Dato..dlm Dato jd pendengar yg setia kpd aku..timbul sifat Dato yg caring uh..hehe
caring :p


serius yu'oll xpernah terpikir pon jatuh syg kt Dato' neh..huhu..*okey dah mule ayt m'gedik sila-lah muntah..hehe..semue tu dtg mcm tetibe..tak boleh kawal,tak boleh jugak dipaksa..ade 1 ayat uh sebijik ngan perasaan aku taw time uh..huhu..waktu firstime accept Dato to own my heart..ceyyhhh :p



"Before this, she believed that nobody would carry her 'baggage' together with her but now, she has found the person who is willing to carry 'it' side by side. She prays everything will be blessed for her and for him. Please, let them taste a drop of bliss from You ya ALLAH"

*ayt neh credit to cik ape ntah name die..huhu,lupe !


"Both of them knew this is definitely not a playtime because this is the time to take everything seriously..."


heee..bile kenal Dato' die ajar aku jd serius..bkn couple yg maen2..insyaAllah kalau ade jodoh takkan kemane ye tak awak wahai si Dato' ku..hehe *die dah sedap tidor dah tu
haha..Dato' Tom k Jerry eh? :p


okey la skrg dah lebih setahun ngan Dato'..gadoh2 tu biase la..masing2 still nak mengenali lg..haha..lgpon kitaowg neh dah dikire "cinta jarak jauh" haha..how bad but it's good for us right ? hehe..bak kate BFF cik siti aku " nnty dah kawen jumpe la 24jam pon.."hehe.. 

P/S : aku pggil die Dato' sbb busy die mengalahkan menteri okey..haha,tp nasib dlm busy2 tu ade lg    mase tok aku..hehe..mne la taw kot2 masin mulut dpt jugak aku merase tittle Datin..HAHAHA ! :p

okey la..had sini saje coretan hari neh..
ardios syg2 smue,ardios jugak awak..
LOVE yu..hehe 



 





REWIND ME THE PAST | MY SWEET FUTURE
The Disclaimer

Hey,Miss Puteri in the house!! Assalamualaikum!awak2 semua dah lawat kan meyh lah follow . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Jangan Menyombong tegur tau Thanks Visit


Navigations!

Diary About Stuff Site

Let's Talk!


My Sweet Follower

The Heartbeat


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Mrs.Luhan
Re-Edited : Cik Fieza

Best View at GOOGLE CHROME!