//Rawwwwrr
Dah berhabuk !

Saturday, 27 April 2013 @ 1:16:00 am | 0 Comment [s]


Assalamualaikum...

hai korg2..lame xjengguk blog aku neh..dah berhabuk,bersawang,boleh jd sarang 'CikTi' dah..ahhahah.okey tu propa saje lebey..tgklah dtg dah 'CikTi' yg comei neh..hewhewhew..

oleh itu,aku pon mengisytiharkan kerja2 pembersihan dilakukan !! ceyyy..serabut taw tengok blog aku yg lame tu..so ade la skit penambahan yg aku wat..hehe..okey la tu dari xde langsung kemajuan..hehe..lagipon boleh jgk wat keje..maklumlh cuti sem skrg..



dari aku membela badan dgn makan,tido baik berblogging..xgitu?



okey aku last update blog ne setahun yg lalu okey! *waktu semester 2..haha
guest what..? aku skrg dah nak masuk semester 5 okey, *senior sudah...baru la aku bukak blek blog neh..neh bru plan A keje pembersihan blog aku neh..hehe..nak kasi fresh lagi..bru best..heee
so korg2 semue ase free follow la,guarantee aku follow blek..xnak follow xpe..xpakse..hehe :)
 



REWIND ME THE PAST | MY SWEET FUTURE
The Disclaimer

Hey,Miss Puteri in the house!! Assalamualaikum!awak2 semua dah lawat kan meyh lah follow . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Jangan Menyombong tegur tau Thanks Visit


Navigations!

Diary About Stuff Site

Let's Talk!


My Sweet Follower

The Heartbeat


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Mrs.Luhan
Re-Edited : Cik Fieza

Best View at GOOGLE CHROME!