//Rawwwwrr
Dulu dan Sekarang :D

Monday, 29 April 2013 @ 9:55:00 pm | 0 Comment [s]

Assalamualaikum..

hai korang2 smue..amacam ari neh byk baik ? ade ong punye? hehehe..okey2 gurau saje..moge2 hari kalian smue baik2 saje n ceria sentiasa :)

back to our topic,ape beza dulu dan sekarang? hehe..byk beza taw..smue aspek maybe..ade yg dulu cerah tp skrg gelap kulitnya,ade yg dulu pendiam tp skrg bising mulutnya,ade yg dulu kurus tp skrg dah berisi skit mne tak nye makan je keje *haa,yg ne mcm aku la kot..kene diet neh tak boleh jdxnak ade spare tyre :( ..huhuhu

hee,actually aku just nak citer je dialog yg mmg parent2 skrg ngan anak dorg obviously cakap..hehe


DULU : " situasi kalau anak-2 malas belajar"

Anak : Mak mls belajar la..
Mak  : Apa ?! malas belajar mak kahwinkan kamu nanty nak ?
Anak : Okay2 mak nak buat keje la skrg..tak nak kawen..huhu


SEKARANG : "situasi yg sama"

Anak : Mak,sy penat dah belajar..huhu *sambil buat muke comei
Mak  :  Jangan nak mengada, belajar je betoi2
Anak : Dulu mak ckp kalo tak nak belajar boleh kawen? huhu
Mak  : Tak de makne nye..blaja je bg mak,ayah duit dulu

sweetnyew (credit to encik google)



haha..okey..nampak tak?haha..bile si anak gadis mule menginjak umur 20 tahun..mmg mase2 neh la fikir *gatal2 nak kawen..hehe,sape x nak kawen kan? jodoh n maut tu dah tertulis sejak azali lagi..smue2 tu tak payah risau la..ade je nnty suatu hari nnty..si pemilik tulang rusuk tak kan tertukar..hehe..cepat atau lambat je..heee

Moral of story..berbakti lah kat parent korg2 dulu..sbb tanpa mereka siapa lah kiter..heee
buat dorg happy n bangga kt kite dulu then baru lah kiter pkir psl diri kiter kan?kan?ahh, iLOVEyou MOM n DAD..sayang ketat-2 dunia akhirat :)

Ardios..







REWIND ME THE PAST | MY SWEET FUTURE
The Disclaimer

Hey,Miss Puteri in the house!! Assalamualaikum!awak2 semua dah lawat kan meyh lah follow . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Jangan Menyombong tegur tau Thanks Visit


Navigations!

Diary About Stuff Site

Let's Talk!


My Sweet Follower

The Heartbeat


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Mrs.Luhan
Re-Edited : Cik Fieza

Best View at GOOGLE CHROME!